dilluns, 5 de març del 2012

La 'caiguda', en només dos mesos, de la vicepresidenta

Hieràticament seriosa, com quasi sempre, va aparéixer el passat 23 de decembre la novíssima vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, a la primera roda de premsa posterior al Consell de Ministres. A aquells que ens agrada allò del protocol, no ens havia de sorprendre que l'equip de Comunicació de la vicepresidenta ideara algun sistema a fi que davant de les càmeres no semblara tan baixeta com és. Una qüestió molt habitual en el món de la política però que en casos com el dels escoltes de Sarkozy pot ser motiu d'escarni.

En una fotografia prèvia a la roda de premsa podem vore la diferència d'alçada entre la vicepresidenta i la resta de ministres que compargueren. 

La vicepresidenta i els ministres abans de la compareixença, el 23 de desembre

Però en la imatges següents, preses quan ja eren asseguts, ens adonem que Soraya ja no està per davall de Luis De Guindos, Cristóbal Montoro i Fátima Báñez sinó que els trau quasi un pam. De fet, descobrim que la cadira és més alta que la d'ells.



A una foto des de lluny ja s'observa que Sáenz de Santamaría està per damunt de la resta
En aquesta imatge destaca encara més la l'alçada irreal de la vicepresidenta

Eixe excés en la compensació de l'altura de la vicepresidenta ha estat compensat en les últmes compareixences. I això ho hem pogut comprovar en la de divendres passat. Amb els mateixos companys de taula, De Guindos i Montoro, en aquest cas, ara no destaca tant. Ja no és tan irreal.

Divendres passat, en canvi, la vicepresidenta estava alineada amb De Guindos i Montoro

Seguirem observant l'evolució de les compareixences posteriors als Consells de Ministres per a comprovar si hi ha algun canvi més. És obvi que en la primera se'ls va anar la mà i han anat rectificant. Així i tot, en un parell de mesos, la vicepresidenta ha patit una davallada molt important; en sentit literal, clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada