dissabte, 29 de gener del 2011

Dimensions d'arquitectura i pintura en una web


Para leer la entrada en castellano haz clic en Traducciones

No em puc estar d’explicar un nou projecte en què he participat i que acaba de fer-se públic. Parle de la web de la Fundación Manuel Jorge, arquitecte i pintor establert a Xàbia des dels anys 60, amb qui tinc la sort de disfrutar d’una gran amistat; raó per la qual, supose, m’ha confiat la gestió de la comunicació de l’entitat.

Quan a Mima ens vam plantejar el projecte, vam determinar que el més important de la fundació és l’obra pictòrica de la qual és garant així com les fotografies de totes les cases que ha dissenyat Manuel Jorge. I aquest dos elements confluien en el punt d’intentar mostrar la relació que hi ha entre les dos disciplines.

Així és com vam decidir mostrar les cases pensades per l’arquitecte en tres -diguem-ne- dimensions: per una banda, fotos i plànols de la llar; en segon lloc, la imatge aèria de l’habitatge a través de Google Maps i, per una altra banda, la pintura –els cqadres- que està relacionada amb cada casa. D’esta forma, l’usuari de la web té al seu abast molta informació amb una sola visualització i a més pot redireccionar-se a altres pàgines del lloc.


La web es complementa amb apartats dedicats a les activitats de la fundació, una xicoteta biografia de Manuel Jorge i de la seua dona, la pintora finesa Christina Snellman, les publicacions de l’entitat i obra gràfica que està a la venda.

En la posada en marxa de la web de la Fundación Manuel Jorge també han participat Carmen Tramoyeres i Instants Fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada