dimecres, 21 de març del 2012

"Un vici de joc", un reportatge apassionant

Sense saber ben bé com, diumenge passat -en plenes Falles- vaig acabar al Trinquet de Pelayo de València per a viure la final del Circuit Bancaixa per equips en la modalitat d'Escala i corda. Però no anava a veure la partida simplement sinó que tenia l'encàrrec d'escriure un article per a Nonada i, per això, vaig acudir amb el fotògraf Xepo W.S.

Quan ens vam plantejar com enfocar l'article vam decidir fer-ho allunyant-nos de la vessant esportiva. Apostaríem finalment per la passió, els gestos i les peculiaritats del món de la pilota seguint l'estructura dels diversos espais del trinquet. És a dir, escriure i fotografiar per aquell lector que potser no sap de pilota. Tot i que tan de bo s'hi aficcione. I certament hem gaudit en la preparació del reportatge; si més no jo ho he viscut amb apassionament. Esperem que vosaltres, de la lectura, també en disfruteu:

UN VICI DE JOC

"El bar del Trinquet de Pelayo és ‘l’afterhour’ més elegant de València. Un bon diumenge, de Falles, això sí, quan a penes són les 10 del matí allò és un bullir de gent esmorzant, raonant i fent-se copes. Homes elegants són la majoria. Americanes, caçadores d’ante, armilles i corbates clàssiques. Bigots retallats extremadament, monyos lacats, ulleres fosques i montures daurades".

Segueix llegint aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada