dimarts, 3 d’abril del 2012

Marca la diferència presentant el teu currículum amb Visualize

Para leer la entrada en castellano haz clic en Traducciones

A hores d'ara l'enviament de currículums és un fet més habitual que de costum com a conseqüència de la situació tan crítica que viu el món laboral, en especial el del periodisme i la comunicació. Per això, pensar en maneres originals de presentar la nostra trajectòria laboral és quasi una obligació amb l'objectiu de diferenciar-nos de la resta.

Una de les ferramentes que ens pot ajudar a marcar diferències és Visualize, que si bé encara és en versió Beta pot ser utilitzada per tothom. Amb aquesta aplicació podem presentar el currículum de forma molt més visual. Per a poder fer-ne ús hem de registrar-nos o tindre un compte a Linkedin, des del qual Visualizame importa les dades i configura una presentació tan visual com la que podeu veure a la imatge. Inclou l'experiència laboral, les dades referents a l'educació, els interessos, els idiomes i, si en teniu, recomanacions. Com exemple, podeu veure el meu perfil a Visualize.

Perfil a Visualizame de Cèsar Palazuelos

Atés que cada vegada les empreses reben més currículums i, per tant, dediquen menys temps a estudiar-los, és ben recomanable provar de sorprendre. I Visualizame n'és una bona ferramenta. Proveu-ho.

2 comentaris: